loading...
سایت اطلاعات جامع جراحی زیبایی بینی
Rhinoplasty Group
هدف از ایجاد این وب سایت تلاش برای روشن کردن نکاتی در مورد جراحی های پلاستیک و زیبایی است که در حیطه کار جراح پلاستیک قرار دارند. بنابراین هدف نه تنها بیان صادقانه نکات مثبت مربوط به جراحی ها و نمونه های ارایه شده است بلکه بر آنیم که عوارض و نتایج سوء احتمالی اعمال جراحی های پلاستیک را نیز گوشزد نمائیم. البته در این مجال امکان انتقال اطلاعات کلی وجود دارد و ذکر جزئیات امکان پذیر نیست. طبیعی است موارد ارائه شده فقط برای نمونه است و توضیحات بیشتر و بازبینی نمونه های بیشتر را در مراجعه حضوری دریافت خواهید داشت. مهم است شما بدانید که برای عمل جراحی ممکن است چندین و حتی دهها روش کار و عمل وجود داشته باشد و هر جراحی روش موفق و مورد علاقه خود را پیش می گیرد.

  کسی که می خواهد عمل جراحی پلاستیک انجام دهد، حق دارد اطلاعات و مشاوره های لازم را در بهترین شرایط کسب نماید و از بهترین امکانات بیهوشی و دارویی بهره مند شود، به طوریکه سلامت فرد به هیچ وجه مورد تهدید قرار نگیرد و بهترین نتیجه ممکن را از عمل جراحی خود بدست آورد.


یه توصیه به شما دوست عزیز که تازه در اول راه انتخاب دکتر هستید:

3 نامزد اصلی برا دکتر جراحتون داشته باشید.
هر دکتری که از سبکاش خوشتون میاد و ناراضی کمتری داره و عوارض بعده عمل ازش گزارش نشده و بهش می تونید اعتماد 100 در 100 کنید، رو به عنوان جراحتون انتخاب کنید.
برای تصمیم گیری نهایی حتما حداقل 3 بار به مطب دکتر مورد نظر مراجعه کرده و بینی های عمل کرده دکترو خوب ببینید. به هیچ عنوان به یک بار رفتن مطب اکتفا نکنید.
فکر نکنید هر کی هزینه عملش بیشتره کارش بهتره و ناراضی نداره!

عکس نیمرخ اصلا سند خوبی برای اینکه بگیم بینی خوب عمل شده نیست. ممکنه از نیمرخ بینی خوب به نظر برسه اما عکس از تمام رخ کاملا بد و زشت باشه.


در آخر
نکته آخر اینکه دستگاه های کوچک کننده بینی هیچ نقشی در تقویت غضروفهای ضعیف و تغییر وضعیت آنها ندارند.در نتیجه توصیه به استفاده از آنها به عنوان جایگزین جراحی صرفا انگیزه تجاری دارد .هوشیار باشید


برای اطلاعات بیشتر بر روی عکس زیر کلیک کنید و یا با آی دی میدیریت در تماس باشید.


نمایش وضعیت در یاهو

مدیریت


نمایش وضعیت در یاهو

آخرین ارسال های انجمن
Admin بازدید : 420 پنجشنبه 30 آبان 1392 نظرات (0)

 


 

چنانچه بینی‌ نسبت به محور طولی یعنی‌ خطی‌ فرضی‌ که از بالا به پایین وصل شده و صورت را به دو نیمه چپ و راست تقسیم می‌کند زاویه داشته باشد، آن بینی‌ را کج می‌گوییم. در بینی‌ پیچ خورده، قسمتی‌ یا قسمت‌هایی از آن انحراف دارد و ممکن است که حالت کمانی یا سینوسی داشته باشد.

گاهی اوقات به دلیل ضربه، ممکن است یک طرف بینی‌ فرورفته شود و بینی‌ کج به‌نظر برسد، ولی‌ در حقیقت انحرافی وجود نداشته باشد. بعضی اوقات هم یک طرف صورت نسبت به سمت مقابل از تکامل کمتری برخوردار بوده و کوچکتر است. در این حالت هم بینی‌ کج بنظر می‌رسد.


علت کجی یا پیچ‌خوردگی بینی‌ چیست؟
 
دو علت مهم یکی‌ ضربه و یکی‌ مسئله توارث است. در بینی‌هایی که علت ارثی است، به‌دلیل ژنتیک هماهنگی‌ بین مرکز رشد استخوان و غضروف بهم خرده و در سنین رشد بینی‌ کج می‌شود. در این نوع معمولا بینی‌ به یک سمت کج شده و کمتر پیچ و تاب در آن می‌بینیم.

ضربه مهم‌ترین و شایع‌ترین علت است. از بدو تولد بینی‌ در معرض ضربه می‌باشد. کودکان در سنین مختلف مکرراً دچار ضربه به صورت و بینی‌ می‌شوند. با توجه به اینکه استخوان بینی‌ همانند دیگر استخوان‌های بدن در کودکان نرم‌تر از بزرگسالان است، ممکن است ضربه باعث شکستگی کامل آن  نشده و تنها ایجاد ترک خوردگی نماید که نه در معاینه و نه در رادیوگرافی مشخص نشود. در این حالت به دلیل امکان صدمه به مرکز رشد استخوان و غضروف اختلال در تکامل آنها اختلال ایجاد شده و در زمان بلوغ خود را به شکل کجی و پیچ خوردگی نشان می‌دهد. ضربه در بزرگسالان ایجاد شکستگی و انحراف می‌کند ولی‌ به‌دلیل پایان یافتن رشد استخوان و غضروف اختلالات کمتری ایجاد می‌کند.

از علل نادر کجی بینی‌ می‌توان از بعضی بیماری‌ها مثل سل، جذام و یا مصرف برخی مواد مثل کوکایین نام برد که با از بین بردن قسمتی‌ از استخوان یا غضروف می‌توانند بینی‌ را کج کنند.


آیا به‌دنبال ضربه ممکن است دیگر نقاط بینی‌ هم دچار مشکل شوند؟
 


در بینی‌‌های کج و یا پیچ خورده، تقریبا تمامی‌ اجزا بینی‌ تحت تاثیر قرار گرفته و در آنها کجی و عدم تقارن وجود دارد، استخوان، غضروف و حتی بافت نرم و پوست هم مستثنی نیستند. در این بین تیغه میانی بینی‌ از همه بیشتر دچار اشکال می‌شود. این تیغه که بینی‌ را به دو نیمه تقسیم می‌کند نقش مهمی‌ در استحکام و شکل گرفتن ظاهر بینی‌ دارد. چنانچه آسیب ببیند علاوه بر اینکه تنفس را دچار مشکل می‌کند ممکن است ایجاد فرورفتگی در پشت بینی‌ و یا افتادگی نوک آن گردد. غضروف‌های دیگر مثل غضروف کناری و نوک بینی‌ نیز از این صدمات مصون نیستند.


این بیماران چه علائمی‌ دارند؟


یکی‌ از مهم‌ترین شکایت آنها اختلال در تنفس است که می‌تواند ایجاد خشکی دهان، ناراحتی‌ مجاری تحتانی تنفسی، سردرد، خونریزی، خرخر شبانه و یا سینوزیت شود. از نظر ظاهری نیز علاوه بر کجی یا پیچ خوردگی، افتادگی نوک بینی‌ در اغلب موارد وجود دارد.


در مراحل تشخیصی به چه نکات دیگری توجه می‌کنید؟
 
در اکثر موارد تشخیص به سادگی‌ امکان پذیر است ولی‌ گاهی نیاز به گرفتن رادیوگرافی یا سی تی اسکن است. در کودکان باید دقت بسیاری صورت پذیرد چون در برخی‌ از آنان تشخیص مشکل است. در معاینات حتما ‌ باید توجه ویژه‌ای به داخل بینی و اشکالاتی همچون انحراف تیغه میانی و سینوزیت داشته باشیم. به‌علاوه ترکیب کلی‌ صورت و ناهنجاری‌ها و عدم تقارن آن باید مد نظر قرار گیرد.


درمان چگونه است؟
 
درمان کجی و پیچ خوردگی تنها جراحیست. در کجی‌هایی که به‌دنبال ضربه حاد ایجاد شده باشند، معمولا جا اندازی و گچ گرفتن کافیست ولی‌ صاف کردن یک بینی‌ کج که زمانی‌ طولانی از آن گذشته باشد از موارد مشکل رینوپلاستی است. هدف از جراحی در این بیماران بهبود بخشیدن تنفس و ظاهر بینی‌ است. جراح باتجربه ابتدا آنالیز دقیقی‌ از اوضاع خارج و داخل بینی‌ به‌عمل می‌آورد و سپس طرحی را برای اصلاح و ترمیم ضایعات آن برمی‌گزیند. تکنیک‌ها و روش‌ها در این جراحی با جراحی بینی‌‌های معمولی تفاوتی‌ فراوان دارد. مهمترین قسمت رسیدگی به وضع تیغه بینی است که گاهی نیاز به ترمیم با گرافت‌های غضروفی دارد. علاوه بر اصلاح کجی و پیچ خوردگی، جراح باید از استحکام بینی‌ برای سالیان طولانی مطمئن باشد.


آیا می‌توان به نتیجه جراحی در این نوع بیماران امیدوار بود؟


همان‌گونه که گفته شد، کجی و پیچ خوردگی بینی‌ بخصوص اگر از زمان کودکی باشد، مسأله پیچیده ایست. باید به این‌گونه بیماران آگاهی‌ داده شود که ممکن است نتوان تمام اشکالات را از میان برد و یا امکان عمل مجدد در پاره‌ای از موارد وجود دارد. چنانچه بیمار انتظارت معقولی داشته و در ضمن جراح مجرب با نهایت دقت این جراحی را انجام دهد می‌توان احتمال رسیدن به نتیجه‌ دلخواه را در اکثر موارد داشته باشیم.


شایع است که این بینی‌ها احتمال برگشتشان زیاد است. آیا این مسئله صحت دارد؟
 
احتمال آن وجود دارد ولی‌ نه در اکثر افراد. مسئله‌ای‌ به نام حافظه بافتی را عده‌ای مطرح کرده‌اند که حتی با اصلاح کامل ممکن است پس از مدتی‌ به همین دلیل‌ بافت‌ها به وضع سابق برگردد  ولی‌ به اعتقاد من اگر تمام جوانب در نظر گرفته شده و جراحی به دقت انجام گیرد این احتمال به حداقل می‌رسد و در موارد کمی‌ مقدار مختصری کجی باقی‌ می‌ماند. در هر صورت تغیرات بسیار چشم گیرو مثبت است.


اصلاح کجی و پیچ خوردگی بینی‌ در چه سنی‌ امکان پذیر است؟
 
اگر گرفتگی بینی‌ شدید باشد و تنفس کودک با اشکال فراوان همراه باشد، در هر سنی‌ باید انحراف تا حد امکان اصلاح و گرفتگی برطرف شود. در غیر اینصورت باید تا زمان بلوغ صبر کرد.


آیا مراقبت‌های بعد از عمل در اینگونه بینی‌‌ها با موارد دیگر متفاوت است؟


خیر، باید همان دستورات بخصوص ضربه نخوردن رعایت شود

برچسب ها بینی های کج و پیچ خورده , دکتر حاتمی دکتر رامین زجاجی دکتر مسعود راستکاری دکتر رضا ساریخانی دکتر سید امیر سجادیان دکتر میر محمد مجلسی دکتر یعقوب افشار دکتر ابوالفضل صالح راد دکتر پوریا افلاکی دکتر شیرازی دکتر حامد عباسی دکتر محمد علی بیات شهبازی دکتر محمد حسن عامری دکتر محمد رضا بیگدلی دکتر هومن فرهنگ مجد دکتر حسین تقوی دکتر مسعود صحرائیان دکتر محمد باقر فتاحی دکتر بهزاد فرخی دکتر مجید عبدل زاده دکتر مهرداد نادریان دکتر علی منافی دکتر نبی اله شریعتی دکتر ابراهیم رزم پا دکتر عبدالجلیل کلانتر هرمزی دکتر محسن نراقی دکتر امید ابراهیمی دکتر مهدی راستی دکتر شاهین روشن میلانی دکتر مهرداد آرمان پور دکتر افشین باقری دکتر مسعود انظاری دکتر شاهین فتح سامی دکتر علیرضا جعفری دکتر شهریار لقمانی دکتر علی عطایی دکتر جوادی پروانه دکتر حمیدرضا حسنانی دکتر شهریار یحیوی دکتر ابیانه دکتر رجب شیروانی دکتر شیرازی دکتر زمانی دکتر شادابی دکتر قیصری دکتر رضا وقردوست دکتر بیگدلی ,
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    به نظر شما مهمترین معیار برای انتخاب جراح بینی کدام است؟
    لینکستان

    آمار سایت
  • کل مطالب : 162
  • کل نظرات : 476
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 326
  • آی پی امروز : 89
  • آی پی دیروز : 113
  • بازدید امروز : 162
  • باردید دیروز : 310
  • گوگل امروز : 10
  • گوگل دیروز : 16
  • بازدید هفته : 3,516
  • بازدید ماه : 6,588
  • بازدید سال : 41,069
  • بازدید کلی : 6,086,951
  • کدهای اختصاصی
    تبلیغات متنی